Blog

FREEDOM EVENT 4 ALL – 17 juni 2017 – BOOTCAMP

Freedom Climb is een initiatief van ‘The Freedom Challenge’, een organisatie die wil bijdragen aan het doorbreken van de cirkels van slavernij, armoede en seksuele uitbuiting van vrouwen en kinderen. Met de klim naar Machu Picchu in het Andesgebergte, wil ik de positie van deze kwetsbare groep onder de aandacht brengen en bekendheid geven aan het verborgen leed van de miljoenen slachtoffers.

FIT & SHAPE PRESENTS FREEDOM EVENT 4 ALL

Fit & Shape Presents: Freedom Event 4All Bootcamp

Zaterdag 17 juni. Locatie Duindamseslag

Voor ieder niveau, want we hebben 3 verschillende afstanden: A. 3,6 km B. 7,2 km  en C. 10,8 km

Heb je bijvoorbeeld moeite met hardlopen? Doe dan mee met de 3,6 km. Deze zou je dan sportief wandelend kunnen afleggen!!

Ben je wat meer gewend? Laat je dan uitdagen door met de 7,2 km deel te nemen. Heb je net de mudmasters of een andere obstakel run uitgelopen? Doe dan eens gek…. 10,8 km is dan ook nog wel te doen!! 😉

Tijdens de route dagen wij je uit met verschillende opdrachten en oefeningen die je op je route tegenkomt!!

Natuurlijk zijn wij er om je aan te moedigen en te motiveren én je te voorzien van water en bananen o.i.d.!!

Aanvang: Route C 10,8 km: 09:30 uur Route B 7,2 km: 10:00 uur en route A 3,6 km: 10:30  uur (Verzamelen parkeerplaats Duindamseslag)

Kosten €20 pp of schrijf met 4 personen in voor €70. Natuurlijk mag je het bedrag nog verhogen bijvoorbeeld door je zelf te laten sponsoren!!

Meld je aan en maak het bedrag over op rekeningnummer NL31 RABO 0336 5388 63 t.n.v. Elly de Visser. Vermeld duidelijk je naam er bij en Bootcamp 4all!

Met je deelname steun je Freedom Climb!

Doe mee…. en investeer in bevrijding! Freedom Climb, spreken voor hen die weerloos zijn. Freedom Climb zet zich wereldwijd in voor vrouwen en kinderen die het slachtoffer zijn van vrouwenhandel, moderne slavernij, en gedwongen prostitutie.

Bekijk de flyer!

Comments are closed.