Club Yoga

Wat is ClubJoy Yoga?

ClubJoy Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? ClubJoy Yoga biedt de oplossing.

 

Is ClubJoy Yoga iets voor mij?

ClubJoy Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt ClubJoy Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt ClubJoy Yoga je daar zeker bij.

Hoe ziet een ClubJoy Yoga les eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Wat moet ik mee nemen?

Het is prettig om de les op blote voeten te volgen. Je mag ook speciale yoga sokken meenemen.. Draag verder comfortabele sportkleding en neem een grote handdoek mee. Aan het eind van de les is er tijd voor ontspanning, het is dan fijn om iets warms aan te trekken zoals een jasje en sokken.

Resultaten ClubJoy Yoga:

Je krijgt nieuwe energie

Vermindering van rug- en gewrichtsklachten

Verbetering van je coördinatie, flexibiliteit en kracht

Spierversterking van boven- en onderlichaam

Tijdens de ClubJoy Yoga® les verbrand je ongeveer 350 calorieën

Share the flow & Share the fun!

Op woensdag om 20:00 uur