Heb jij je al ingeschreven?

Wat heeft Fit & Shape te bieden?
Fit & Shape is de ideale plek om conditie op te bouwen, sterker te worden of puur voor het bewegen! Een relaxte, ongedwongen sfeer met een groot scala aan groepslessen. Daarnaast is er een grote, complete fitness ruimte waar je lekker zelf aan de slag kunt, of in groepsvorm, genaamd ‘Synrgy 360’. Klik hier voor de soorten groepslessen!

Bari Gym
Voor onder anderen zaktraining, (kick)boksen, Taekwondo en Jeugd Judo is er een mooie gym – inclusief ring – op de bovenste verdieping van de sportschool. Hier worden regelmatig lessen gegeven. Wil je meer weten over de soorten vechtsporten? Klik dan op de namen!

Acties!
Bij Fit&Shape zijn er regelmatig acties en inschrijfvoordelen. Zo kun je nu op zaterdag 24 september 2016 meedoen met een aantal groepslessen tijdens ‘Bring A Friend Day’. Hierbij is het mogelijk om je niet alleen zelf in te schrijven voor een groepsles, maar ook kun je een vriend meenemen! Als je hierna ook lid wordt van Fit & Shape krijgen jullie samen een Duo Personal Training kado t.w.v €75,-

 

“Hoe kan ik me inschrijven?!”

Voor inschrijving kun je hier contact opnemen. Ook is het natuurlijk mogelijk om even langs te komen in de sportschool zelf voor meer uitleg, vragen of een inschrijfformulier!