Intensieve complete workout

SYNRGY 360 laat je zweten!

Opvallend in de fitness ruimte is de SYNRGY 360, een groot rek met diverse attributen midden in de sportschool. Meermaals per dag worden rond de SYNRGY 360 circuittrainingen gegeven door onze enthousiaste fitness instructeurs! Rondom de SYNRGY worden divers oefeningen uitgezet waarbij we gebruik maken van verschillende materialen, zoals: Kettlebells, Sandbags, TRX en meer.

VRAAG PROEFLES AAN

Hoe ziet een SYNRGY 360 les eruit?

Middels het doordraai-systeem wordt iedere oefening achter elkaar uitgevoerd. Omdat we met SYNRGY uitsluitend werken in de vrije ruimte is dit een vorm van functionele training. Door deze vorm van training werk je met SYNRGY, naast de opbouw van kracht en conditie, naar algehele fitheid in het dagelijks leven. SYNRGY is toegankelijk voor alle leden ongeacht leeftijd en fitheid, omdat iedereen voor zichzelf de intensiteit en het gewicht kan bepalen. Blessure? Dan passen we met jou die ene oefening aan

Wat moet ik meenemen?

Het is prettig wanneer je binnensportschoenen meeneemt. Draag verder comfortabele sportkleding en neem een handdoek en bidon mee.

SYNRGY for new Energy

Het resultaat:
Met SYNRGY doe je in slechts 30 minuten een volwaardige workout en krijg je, als bonus, automatisch meer kennis van vrije fitness oefeningen!

Andere groepslessen bij ons

Xcore Workout

Dé ultieme core training

Pump

Train alle spiergroepen

Alle groepslessen

KOM SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN DE BOLLENSTREEK!

Meld je vandaag aan en ontvang de eerste 2 lessen gratis.

MELD JE AAN!