Fiets je fit!

Wat is ClubJoy Cycle?

ClubJoy Cycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan de conditie en wil afslanken. We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

ClubJoy Cycle is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere keer het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

VRAAG PROEFLES AAN

Hoe ziet een ClubJoy Cycle les eruit?

De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

Wat moet ik meenemen?

Het is prettig wanneer je binnensportschoenen meeneemt. Je mag ook speciale fietsschoenen meenemen. Vraag aan je Clubjoy Cycle trainer welke het meest geschikt zijn. Draag verder comfortabele sportkleding en neem een handdoek mee. Als extraatje: een goed humeur en humor zijn meer dan welkom!

Enjoy the ride!

Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per week. Je zal merken dat je van ClubJoy Cycle naast een snelle verbetering van je conditie ook strakkere en slanke billen, buik en benen krijgt dankzij een hoge vetverbranding. Tijdens de ClubJoy Cycle® les verbrand je ongeveer 725 calorieën. Share the ride & Share the fun!

Andere groepslessen bij ons

Boksen

Push your limits

Xcore workout

Dé ultieme core training

Alle groepslessen

KOM SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN DE BOLLENSTREEK!

Meld je vandaag aan en ontvang de eerste 2 lessen gratis.

MELD JE AAN!