Cardio en core training in één!

Xcore is dé ultieme core training

Tijdens deze ultieme core (buik/rug) workout train je het hele lichaam: conditie, spieren en bindweefsel en je verbrandt calorieën.
De XCO-Trainer® is een buis gevuld met grit. Het grit beweegt, bij elke beweging die je maakt, heen en weer van deksel naar deksel. Doordat het grit ‘doorschiet’ aan het begin van de teruggaande beweging, krijgen de spieren en met name het bindweefsel in en rondom de spieren een extra mechanische belasting. Dit bijzondere effect noemt men Reactive Impact.

Het trainen met de XCO-Trainer® is veilig: doordat de Reactive Impact aan het begin van de teruggaande beweging plaatsvindt worden de gewrichten juist beschermd en niet overbelast. Bovendien zijn er vijf verschillende maten en zijn de oefeningen op meerdere niveaus uit te voeren, dus je bepaalt zelf de intensiteit van de training.

VRAAG PROEFLES AAN

Hoe ziet een Xcore les eruit?

Tijdens deze ultieme core (buik/rug) workout train je het hele lichaam: conditie, spieren en bindweefsel en je verbrandt calorieën. Door de verslavende mix van krachtige bewegingen op de sounds van de laatste muziekhits vliegen de 45 minuten voorbij!

Wat moet ik meenemen?

Draag comfortabele sportkleding en neem een handdoek en bidon mee.

Er is niets zoals XCORE®

Het resultaat:
Meer spierkracht, aanpassing van het bindweefsel qua lengte, trekvastheid en architectuur en een strakker lijf. Bovendien zorgt het trainen met de XCO-Trainer® tevens voor verbranding van calorieën. De belastbaarheid van het bindweefsel wordt groter, waardoor de kans op blessures afneemt.

Andere groepslessen bij ons

Pump

Train alle spiergroepen

Body Shape

Een complete workout

Alle groepslessen

KOM SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN DE BOLLENSTREEK!

Meld je vandaag aan en ontvang de eerste 2 lessen gratis.

MELD JE AAN!