Wil je ook Yoga leren? Start vandaag nog.

Yoga is de perfecte training om je zelf te ontdekken.

Yoga is een training waarmee je werkt aan je lichaam en geest. Fitheid is veel meer dan fysiek sterk zijn, ook je geest moet in conditie zijn. Hoe vind je de juiste verhouding tussen inspanning en ontspanning? Yoga biedt de oplossing.

Yoga is geschikt voor een brede doelgroep ongeacht leeftijd, niveau en geslacht. Wanneer je gezond bent, helpt Yoga je om fit te worden. Als jij op zoek bent naar balans in je leven, dan helpt Yoga je daar zeker bij.

VRAAG PROEFLES AAN

Hoe ziet een Yoga les eruit?

De stem van de coach en de klanken van de muziek nemen je mee, even weg van de drukte. Ontspanning en inspanning wisselen elkaar af. De yogaoefeningen hebben als doel de spieren sterker en langer te maken, maar geven je toch een ontspannen gevoel. Je focus ligt op het goed uitvoeren van die ene oefening, totdat je deze onder controle hebt. Je verlaat de les met een leeg hoofd, een gezond lichaam en nieuwe energie.

Wat moet ik meenemen?

Het is prettig om de les op blote voeten te volgen. Je mag ook speciale yoga sokken meenemen. Draag verder comfortabele sportkleding en neem een grote handdoek mee. Aan het eind van de les is er tijd voor ontspanning, het is dan fijn om iets warms aan te trekken zoals een jasje en sokken.

Yoga takes you into the present moment, the only place where life exists.

Je zal merken dat je van Yoga nieuwe energie  krijgt en een verbetering van je coördinatie, flexibiliteit en kracht. Naast de vermindering van rug- en gewrichtsklachten versterk je ook nog eens je spieren in boven- en onderlichaam. Tijdens de Yoga les verbrand je ongeveer 350 calorieën. Share the flow & Share the fun!

Andere groepslessen bij ons

Pilates

Focus op lichaam en geest

Easy Fit

Perfect voor de oudere sporter!

Alle groepslessen

KOM SPORTEN BIJ DE LEUKSTE SPORTSCHOOL IN DE BOLLENSTREEK!

Meld je vandaag aan en ontvang de eerste 2 lessen gratis.

MELD JE AAN!