Clubjoy Cycle

Wat is Clubjoy Cycle?

ClubJoy Cycle is een indoor fietsprogramma voor iedereen die wil werken aan de conditie en wil afslanken . We zijn ermee groot gebracht en het is heerlijk: fietsen. Snel resultaat is mogelijk met dit programma dankzij de hoge mate van vetverbranding. Heerlijke muziek zorgt voor extra energie tijdens de uitdagende training.

Is ClubJoy Cycle iets voor mij?

ClubJoy Cycle is voor iedereen die doelgericht wil trainen en wil werken aan een topconditie. De coach motiveert je om iedere keer het maximale uit jezelf te halen en een tandje meer te geven. Jong, oud, man, vrouw, beginner, gevorderd: iedereen in de groep werkt aan een eigen doelstelling.

Hoe ziet een ClubJoy Cycle les eruit?

De les zit boordevol energieke, afwisselende muziek die je uitdaagt om snel te bewegen. De hele les word je meegenomen op een fietsroute over bergen en dalen. De coach en de oefeningen tijdens het programma zorgen iedere week voor een optimale ontspanning en inspanning. Je geniet van de muziek en werkt ondertussen keihard aan een gezonder en fitter lichaam.

Wat moet ik mee nemen?

Het is prettig wanneer je binnensportschoenen meeneemt. Je mag ook speciale fietsschoenen meenemen. Vraag aan je Clubjoy Cycle trainer welke het meest geschikt zijn. Draag verder comfortabele sportkleding en neem een handdoek mee. Als extraatje: een goed humeur en humor zijn meer dan welkom!

Hoe vaak?

Al met één les per week ben je bezig met je gezondheid. Vanzelfsprekend levert het volgen van meerdere lessen per week meer resultaat op. Wij adviseren twee of drie keer per week.

Resultaten ClubJoy Cycle:

Strakkere en slanke billen, buik en benen dankzij hoge vetverbranding

Snelle verbetering van je conditie

Tijdens de ClubJoy Cycle® les verbrand je ongeveer 725 calorieën

Share the ride & Share the fun!

Op maandag om 19:30 uur, dinsdag om 18:30 uur, donderdag om 20:30 uur en zaterdag om 10:00 uur