Over Fit & Shape

Gezellige sportschool voor iedereen die wil bewegen en sporten in een ongedwongen sfeer.

Fit & Shape is laagdrempelig, persoonlijk en kleinschalig.

Wij vinden het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt bij Fit & Shape en willen jou laten ervaren dat werken aan een gezond en fit lichaam ook heel leuk kan zijn! De basis van je gezondheid en je fit voelen is een juiste balans tussen inspanning en ontspanning. Laat je door ons enthousiaste medewerkers motiveren en stimuleren om te gaan bewegen en sporten. Je kan kiezen uit diverse groepslessen en fitness. Ook bieden we de mogelijkheid voor personal training, small group training, sport schema op maat en advies over gezonde voeding. Je sport bij ons altijd onder begeleiding van bekwame instructeurs.

Fit & Shape, jou alternatief voor de mega sportschool!

Kennismaken met....

Sportschool Fit & Shape is een kleinschalige sportschool , sinds december 2015 gevestigd in een geheel nieuw pand aan de Vennestraat 10a.

Sinds 2008 zijn Rick van der Hulst en Janneke Post de enthousiaste eigenaren van de Sportschool.

Beide met al heel wat ervaring in dit vak gebied.

Rick als mede eigenaar van Bari Gym, een sportschool waar Taekwondo en Kickboksen gegeven wordt. Janneke als eigenaar van Vitalis Bewegingsstudio in Voorhout wat ze in 2009 verkocht hebben.

Janneke heeft voor de overname van Fit & Shape al een aantal jaren groepslessen gegeven bij de vorige eigenaar van de Sportschool.

Rick heeft actief op een hoog niveau Taekwondo beoefent, is zelfs een aantal keren 2e van Nederland geworden en heeft in Korea, in Seoul meegedaan met het WK Taekwondo.

Samen woont dit sportieve stel in Noordwijk aan Zee en samen hebben ze hun ambitie waargemaakt, een heel nieuw pand betrekken met  sportschool Fit & Shape én  Bari Gym.

Kom je ook ook een kijkje nemen in ons nieuwe pand??