Personal training

Personal training

Wij bieden ook personal training!

 

Het is bij ons mogelijk om onder deskundige begeleiding een personal training uur aan te vragen. Dit is voor meerdere dagen in de week mogelijk en op tijden naar uw voorkeur! Voorafgaande gaan we dan een gesprek voeren over wat de insteek van de training gaat worden, welke doelstelling u tracht te behalen en wat het slimst is om dan op te focussen.

Een aantal voorbeelden waar we u bij zouden kunnen helpen is bijvoorbeeld het (kick)boksen, het verhelpen van een blessure, kilo’s kwijt proberen te raken of om meer kracht op te bouwen. Er is een hoop mogelijk bij ons! Samen gaan we met u de uitdaging aan en zal er onder persoonlijke, vertrouwelijke begeleiding een stappenplan opgesteld worden met het door u aangegeven doel in zicht. Mocht u nog meer willen weten over ons, dan kunt u op bij artikel van Rijnstreek Business terecht!

Bij interesse en voor meer informatie kunt u telefonisch of per mail contact opnemen door hier te klikken , maar even langsgaan in de sportschool is natuurlijk ook geen enkel probleem!